Datacenter Nedzone

Welkom bij Nedzone

Nedzone is bedrijf met een nuchtere mentaliteit. We kennen geen poespas en zijn open en eerlijk naar onze klanten.

Nedzone startte in 1999, aanvankelijk als webhostingprovider. Doelstelling daarbij was om een hoge kwaliteit van dienstverlening te realiseren tegen een aantrekkelijk tarief. In deze periode werd samengewerkt met datacenters uit Amsterdam. De toenemende vraag naar het regionaal aanbieden van betrouwbare datadiensten - gekoppeld aan de servicegerichte aanpak van Nedzone - leidde in 2006 tot de oprichting van het eigen Nedzone datacenter.

De doelstelling bleef daarbij ongewijzigd en deze werkwijze werd gewaardeerd. Nedzone groeide uit tot een hoogwaardig publiekdatacenter met een grote groep zeer tevreden gebruikers, waaronder tal van bedrijven, overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Dit vertaalt zich in een 9,4 waardering bij Datacentrumgids.nl.

Wij staan voor uw klaar

Ons team

Arco van Bezooijen

Algemeen directeur

Marcel Ooms

Technisch directeur

Niels Krijgsman

Datacenter Manager

Ellis van Bezooijen

Administratie

Hoogwaardige kwaliteit

Nedzone beschikt over een nuchtere, no-nonsense mentaliteit en is gedreven in het leveren van een zeer hoge kwaliteit dienstverlening tegen scherpe tarieven. Onze persoonlijke benadering, gedegen kennis van zaken en optimale technische mogelijkheden zorgen voor tevreden klanten.

Een voorbeeld: Nedzone levert gratis simpele 'remote hands' tijdens kantoortijden. Ook 'smart hands' kunnen eenvoudig worden ingehuurd. Hierbij beschikt Nedzone over een ruime ervaring met Unix/Linux en Microsoftproducten en kennis van routering en switching. Nedzone is 24/7 bereikbaar op het speciale storingsnummer.

Nedzone is uitermate geschikt voor bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen die willen beschikken over optimale datafaciliteiten tegen lage kosten. In een makkelijk bereikbaar datacentrum, dat uitstekend is beveiligd op het gebied van databescherming.

Downloads

  • 2Nstroom
  • DFC2koeling
  • Carrierneutraal
  • Bestebeveiliging