logo

Glasvezel met hoge capaciteit

Onze glasvezelring zorgt voor maximale beschikbaarheid voor uw diensten.

Vanuit ons datacenter te Steenbergen vertrekt een geografisch gescheiden onverlichte glasvezelring naar onze ruimtes in Amsterdam (NIKHEF en Telecity 2) en Rotterdam (Spaanse Kubus). Het grote voordeel van deze onverlichte glasvezelring is dat we zelf de capaciteit kunnen bepalen, waardoor we snel kunnen schakelen indien er extra capaciteit nodig is.

Door DWDM apparatuur in te zetten kan met meer golflengtes gewerkt worden. De capaciteit kan met de huidig ingezette apparatuur opgeschaald worden naar 32 * 10Gbit/s.

AS25459

Nedzone faciliteert een eigen transportnetwerk (AS25459) met routers in Steenbergen, Rotterdam (Spaanse Kubus) en Amsterdam (NIKHEF en Telecity 2). Wij beschikken over aansluitingen van AMS-IX en NL-IX, en kopen transit in via KPN en Cogent.

Carrier neutraal

Nedzone is carrier-neutraal. Dat houdt in dat u zelf uw netwerkleverancier kunt kiezen, wat zorgt voor maximale vrijheid. Naast ons eigen netwerk kunt u ook gebruik maken van een groot aantal carriers. Kijk hiervoor op deze pagina.

MPLS

Ons netwerk is geschikt voor MPLS. Hiermee is het mogelijk om transparante verbindingen te realiseren naar andere datacentra, 100% veilig en losstaand van ons eigen IP netwerk. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Een kijkje in de keuken?

Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding in ons datacenter.

Interesse?