logo

Betrouwbare (nood)stroomvoorziening

Stroom is de levensader van een datacenter. De 2N installatie zorgt voor een zeer hoge beschikbaarheid voor de levering van energie.

Wat houdt 2N precies in? In één woord: zekerheid! Ieder cabinet (zelfs 1/3 secure cabinets) krijgen twee compleet gescheiden stroomfeeds aangeboden. Deze stroomfeeds hebben ieder hun eigen zaalverdelers, compleet gescheiden UPS voorziening en zelfs een eigen net/noodovername.

Voor langdurige uitval wordt gebruik gemaakt van drie dieselgeneratoren. Er is voldoende diesel op voorraad om twee dagen op generatorbedrijf te werken, en de volledige installatie wordt op maandelijkse basis getest. Een geruststellend idee.

UPS installatie

Onze online UPS installatie behoort tot de meest energie-efficientste systemen die verkrijgbaar zijn, en zijn bovendien modulair opgebouwd. Iedere stroomfeed heeft zijn eigen UPS installatie.

Generatoren

Onze diesel generatoren verzorgen bij stroomuitval het datacenter van spanning. De generatoren zijn voorzien van verwarming en twee dagen diesel. Iedere generator draait minimaal 30 minuten op vollast per maand.

Meten is weten

Iedere stroomaansluiting wordt door ons gemeten. Wij meten zowel de verbruikte stroom in kWh, als de belasting in Ampere. De resultaten hiervan kunt u altijd terugvinden in ons klantenpaneel.

Een kijkje in de keuken?

Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding in ons datacenter.

Interesse?