Losse colocatie

Losse colocatie

Bent u op zoek naar een lokatie voor een storage of nameserver? Of wilt u gewoon graag een webserver direct in het datacenter plaatsen? Dat kan!

Wij hebben diverse cabinets beschikbaar waar wij losse colocatie in aanbieden. Bovendien kunt u 24/7 het datacenter bezoeken in geval van calamiteiten of upgrades.

Ook bij losse colocatie leveren wij een 2N stroomvoorziening standaard, en zijn zaken als Reversed DNS en het inzage van dataverkeer altijd mogelijk via ons controlepaneel Powerpanel. 

1, 2 of 4U

Meerdere pakketten mogelijk

Aan u de keuze
Wij hanteren 3 verschillende mogelijkheiden voor losse colocatie. Namelijk een 1U, 2U of 4U pakket. Bij ieder pakket is een bepaalde hoeveelheid stroom en dataverkeer inbegrepen.
Redundantie

Altijd redundant aangesloten

Een geruststellend idee
Ook bij losse colocatie ontvangt u een redundante (2N) stroomaansluiting, en een 2-tal uplinks naar Internet. Op die manier profiteert u altijd van maximale beschikbaarheid.
24/7 toegang

Fysieke toegang wanneer nodig

24 uur per dag, 7 dagen per week
U krijgt via ons klantenpaneel, biometrische ingangscontrole en een pincode systeem 24/7 toegang tot uw server. Een cijferslot op het cabinet maakt het gebruik van sleutels overbodig.