1/3 cabinet

1/3 cabinet

Op zoek naar dé ideale oplossing als u apparatuur in het datacenter wilt plaatsen, maar nog niet de behoefte heeft aan een volledig cabinet? Maak
dan gebruik van onze private 1/3 cabinets.

Dankzij onze private 1/3 cabinets bent u altijd volledig gescheiden van andere klanten én geniet u ook van een 2N stroomvoorziening. De bijbehorende verbindingen kunt u naar wens bij ons afnemen, of bij één van onze carriers. Vanzelfsprekend redundant aangesloten. Het stroomverbruik betaalt u achteraf per verbruikte kWh.

Wij nodigen u van harte uit om deze cabinets met eigen ogen te bekijken. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in ons datacenter. 

14U ruimte

14U beschikbare ruimte

in een extra diep cabinet
In ieder 1/3 cabinet is 14U ruimte beschikbaar. Met een diepte van 1.20m is ieder apparaat probleemloos te plaatsen. Het cabinet is afgesloten middels een cijferslot.
2N stroom

Altijd redundant aangesloten

Een geruststellend idee
Een 1/3 cabinet wordt standaard voorzien van een betrouwbare, redundante, (2N) stroomaansluiting. U mag in een 1/3 cabinet maximaal 7Amp stroom verbruiken.
24/7 toegang

Fysieke toegang wanneer nodig

24 uur per dag, 7 dagen per week
U krijgt via ons klantenpaneel, biometrische ingangscontrole en een pincode systeem 24/7 toegang tot uw server. Een cijferslot op het cabinet maakt het gebruik van sleutels overbodig.