Full cabinet

Full cabinet

Uw apparatuur veilig in het datacenter met alle ruimte die u nodig heeft. Dat zijn de full cabinets bij Datacenter Nedzone. Met een ruimte van 46U is er altijd plaats voor uw computerapparatuur.

Bovendien zijn onze cabinets 1.20m diep. Dit zorgt ervoor dat alle apparatuur probleemloos te plaatsen is. Heeft u meerdere cabinets nodig? Dan zullen wij 
onszelf altijd inspannen om deze naast- of tegenover elkaar te plaatsen. 

Vanzelfsprekend is ieder cabinet voorzien van een redundante (2N) stroomvoorziening. Het stroomverbruik betaalt u achteraf per verbruikte kWh.

46U ruimte

46U beschikbare ruimte

in een extra diep cabinet
In ieder full cabinet is 46U ruimte beschikbaar. Met een diepte van 1.20m is ieder apparaat probleemloos te plaatsen. Het cabinet is afgesloten middels een cijferslot.
2N stroom

Altijd redundant aangesloten

Een geruststellend idee
Een full cabinet wordt standaard voorzien van een betrouwbare, redundante, (2N) stroomaansluiting. U mag in een full cabinet maximaal 20 of 32Amp stroom verbruiken.
24/7 toegang

Fysieke toegang wanneer nodig

24 uur per dag, 7 dagen per week
U krijgt via ons klantenpaneel, biometrische ingangscontrole en een pincode systeem 24/7 toegang tot uw server. Een cijferslot op het cabinet maakt het gebruik van sleutels overbodig.