Voorzieningen

Diverse voorzieningen

Nedzone staat bekend om haar no-nonsense mentaliteit. Remote-hands zijn daarom tijdens kantoortijd gratis.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom zijn simple-hands tijdens kantoortijd altijd gratis. Uiteraard kunt u Nedzone ook inhuren voor smart-hands. Wij beschikken over zeer ruime ervaring met Unix/Linux en Microsoft producten. Ook op het gebied van routering of switching kunt u bij ons terecht voor advies. 

Nedzone gelooft in open en eerlijke communicatie. Daarom communiceert Nedzone iedere merkbare storing via een mailinglijst waar alle klanten op zijn geabonneerd. Een 24/7 storingsnummer kunt u gebruiken om ons te bereiken in geval van calamiteiten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten.

Koffiecorner

Koffiecorner

Tijd voor ontspanning.
U kunt tijdens uw werkzaamheden gebruik maken van onze koffiecorner. Hier is gratis koffie, thee, soep of water verkrijgbaar. Tegen betaling gekoelde frisdrank.
Lift

Lift

Eenvoudig uw apparatuur plaatsen
Nedzone beschikt over een bijzonder ruime goederenlift die ook geschikt is voor personenvervoer. Ook kunt u gebruik maken van onze transport trolleys.
Parkeren

Parkeren

Gratis en voor de deur
Niets is zo vervelend als een eind lopen met uw apparatuur. Daarom kunt u altijd voor de deur parkeren. Ook kunt u uw elektrische auto laden.